Vodeni sportovi

U Dubrovniku i "univerzitetlije"

Maja Giljanović • subota, 27.06.2009.
U Dubrovniku i "univerzitetlije"
Foto: Sandro Donda

U Dubrovniku u Gružu izbornik Zoran Roje je ekipirao studentsku vaterpolsku reprezentaciju koja od 1. srpnja nastupa na Univerzijadi u Beogradu.

Studenti treniraju zajedno s A reprezentativcima koji se pripremaju za nastup na Mediteranskim igrama i u Pescaru via Split putuju sutra, a oni ostaju u Dubrovniku dan dulje nakon čega najprije u ponedjeljak putuju u Zagreb odakle u utorak nastavljaju za Beograd.

Zoran Roje i pomoćnik mu Ivan Asić su pozvali 12 igrača: Mirka Nižića (Jug) i Ivana Krapića koji su prekomandirani iz A reprezentacije Ratka Rudića te Frana Paškvalina (Mladost), Ivana Banovca (Jadran Split), Bojana Cara (Primorje), Željka Kovačića (Mornar), Davida Babića (Mladost), Marina Bana (Mornar), Ivana Bebića (Jadran Herceg Novi), Domagoja Čulu (Medveščak), Ivana Krizmana (Primorje) i Nikolu Samodola (Šibenik).

Nakon otkaza Matije Jurina (Mladost) i Mira Škilje (Jadran Split) ispražnjenu poziciju drugog golmana (Nižić je kapica br. 1) popunit će Tomislav Bujas (POŠK).

Što se A reprezentacije tiče, Samira Barača koji se oporavlja od uklještenja međurebrenog živca u Pescari će zamijeniti Ivan Perić (Jadran), a Riječanin iz bolesničke postelje poručuje: "Strašno mi je krivo što ne idem s momčadi u Pescaru, ali nadam se da ću do 8. srpnja kada je zakazano okupljanje za Svjetsko prvenstvo u Rimu biti spreman".

35-godišnji kapetan riječkog Primorja sljedećih će tjedan dana alternirati strogo mirovanje s terapijama, a uz kontrolu s treninzima u bazenu će započeti čim se upala smiri. Danas mu je u Zagrebu zakazana magnetska rezonanca, a sutra je u Rijeci.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!