Ostali sportovi

Pobjede na startu ekipnog natjecanja

HINA • subota, 27.06.2009.
Pobjede na startu ekipnog natjecanja

Hrvatski stolnotenisači Andrej Gaćina i Roko Tošić osvojili su prva mjesta u svojim kvalifikacijskim skupinama na Mediteranskim igrama u Pescari s dvije pobjede, dok su Cornelia Vaida i Andrea Bakula bile druge u svojim skupinama s pobjedom i porazom...

Ekipni dio natjecanja su naše obje reprezentacije započele pobjedama, stolnotenisači protiv San Marina, a stolnotenisačice protiv Alžira.

Gaćina je do prvoga mjesta u svojoj skupini stigao zahvaljujući dvama pobjedama od po 4:0 protiv Marca Vennuccija iz San Marina te Srđana Miličevića iz Bosne i Hercegovine, dok je Tošić u oba dvoboja bio bolji s po 4:1 od svojih suparnika, Rachida El Bouboua iz Libanona i Cema Zenga iz Turske.

Cornelia Vaida svladala je Albanku Adelajdu Isaku s 4:0, dok je izgubila od Srpkinje Anamarije Erdelji s 4:1. Bakula je s 4:0 svladala Alžirku Souhilu Medjoub, dok je istim rezultatom izgubila od Talijanke Nikolete Stefanove.

U ekipnoj konkurenciji Gaćina i Tošić su s 3:0 svladali San Marino te ih u nedjelju očekuje dvoboj protiv Alžira, dok su Vaida i Bakula s 3:0 svladale Alžirke, a u nedjelju će igrati dva dvoboja, protiv Srbije i protiv Albanije.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!