Vodeni sportovi

Rudić: "Neviđena krađa!"

Ivana Strahija • nedjelja, 05.07.2009.
Rudić: "Neviđena krađa!"
Foto: Sandro Donda

Hrvatski izbornik Ratko Rudić izjavio je kako je susret za 3. mjesto vaterpolskog turnira Mediteranskih igara primjer bezočne sudačke krađe...

Vaterpolski izbornik Ratko Rudić nije štedio bijes nakon susreta Hrvatske i Italije, kojeg su naši vaterpolisti izgubili s 10:9.

"Ljut sam zbog neviđene krađe i zbilja jako čudnog kriterija sudaca koji su sve učinili da Talijani dobiju medalju. Kod našeg peterca nisu svirali očito kršenje pravila, a njihov peterac nije ni postojao. Očito se moramo naviknuti na ovakvo suđenje jer će nam ovi suci svirati na Svjetskom prvenstvu. Došli smo ovdje odraditi turnir i usput se pripremati za Svjetsko prvenstvo, ali šteta što je izostao rezultat i medalja", rekao je Rudić za Hinu.

Vezane vijesti

Hrvati su ostali bez medalje, može se shvatiti bijes izbornika, no malo bi se trebao ljutiti i na svoje igrače, koji nisu u ključnim trenucima znali sačuvati vodstvo od dva pogotka. Na taj gubitak koncentracije moglo je utjecati i vrijeme, jer je završnica bila po teškom pljusku, koji je gledatelje potjerao s tribina bazena Naia.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!