Košarka

Holden ostaje u Moskvi

Branimir Korać • ponedjeljak, 06.07.2009.
Holden ostaje u Moskvi
Foto: Davor Sajko

Ruski reprezentativac Jon Robert Holden ostaje članom moskovskog CSKA. Holden je tijekom ljeta spominjan u kombinacijama oko više klubova, no na kraju je ipak ostao u Moskvi...

Ostankom J.R. Holdena, CSKA je dobio veliko pojačanje. Holden je već bio lagano na izlaznim vratima, grčki i španjolski klubovi bili su spremni iskrcati lijep novac za njegov ugovor, međutim Amerikanac s ruskom putovnicom na kraju je ipak odlučio staviti potpis na dvogodišnji ugovor s CSKA.

"Nije tajna kako nam je potpisivanje novog ugovora s Holdenom bio jedan od glavnih prioriteta. On nam puno znači i s njim puno toga dobivamo, a sigurni smo kako kod njega postoji još uvijek velika glad za pobjedama i trofejima. Uostalom, njegova želja za ostankom u CSKA nakon što je ovdje proveo sedam godina, čini nas sretnima i ponosnima", kazao je sportski direktor CSKA Andrej Vatutin.

Holden se zahvalio menadžmentu Moskovljana koji čine sve kako bi Moskvu napravili njegovim drugim domom. "Sretan sam što sam ostao i što ću biti dio ove nove momčadi. Ovo je kao novi početak, a siguran sam kako imamo potencijala za velike stvari. Ovdje je uvijek prisutan pritisak, no to je dobra stvar, volim lagani pritisak", kazao je nakon potpisa ugovora Holden.

Holden je u CSKA stigao 2002. godine, a prošle sezone u Euroligi prosječno je ubacivao 7,9 poena uz 3,4 asistencije i 2,0 skoka.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!