Nogomet

Alimi: "Slaven je jači od nas"

Safet Ademi • ponedjeljak, 13.07.2009.
Alimi: "Slaven je jači od nas"
Foto: Safet Ademi

(Iz Kumanova za Sportnet.hr Safet Ademi) Protivnik Slavena Belupa u drugom kvalifikacijskom kolu Europske lige, ekipa Milano iz Kumanova, koja je bila vrlo potresena "bijegom" svojih nogometaša, još uvijek ne može sastaviti početnih 11 koji će istrčati na teren protiv Koprivničana...

Milanov trener Erkan Jusuf suočava se s manjkom nogometaša u zadnjoj liniji i napadu, a ukupno je otišlo 15 nogometaša. Tako će za Kumanovčane najveća prednost na utakmici protiv Slavena biti ta što oni mladi nogometaši koji su ostali, te oni koji su došli - nemaju što izgubiti.

Armend Alimi, jedan od pet nogometaša koji su ostali vjerni klubu, iako on ima financijske poteškoće, kaže da su "farmaceuti" u ovom trenutku svakako u boljoj poziciji.

"Slaven je jača ekipa od nas. Oni nisu imali poteškoća koje smo imali mi, sa prebjegom nogometaša. Mogu reći da su oni favoriti ovog dvoboja. Nama koji smo ostali u klubu i onima koji su došli ostaje da se borimo časno i da u prvoj utakmici kod kuće riješimo pitanje putnika u treće kolo."

Kapetan Alimi žali što je toliko nogometaša otišlo, ali vjeruje da će oni koji su došli, i koji će u prvih 11 istrčati na travnjak, dati sve od sebe da bi i kad je najteže napravili najviše što mogu.

Doprvake Makedonije, Milano iz Kumanova, u prijelaznom roku su napustila čak petnaestorica nogometaša koji su bili u prvom sastavu ili užem krugu od 22 igrača. U Kumanovu gostujuću ekipu gledaju kao velikog favorita zbog njihove kompaktnosti u protekloj sezoni, ali i zato što Koprivničani stoje bolje u financijskom smislu.

Ostaje vidjeti hoće li to biti dovoljno da Slaven već na "Milano Areni" osigura plasman u treće kolo Europske lige.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!