Nogomet

Aguirre suspendiran na tri utakmice

Hrvoje Milanović • ponedjeljak, 13.07.2009.
Aguirre suspendiran na tri utakmice
Foto: Sandro Donda

Javier Aguirre izbornik meksičke reprezentacije i donedavni trener Atletico Madrida izbivat će s klupe u narednim trima međunarodnim dvobojima....

Nogometna federacija Sjeverne i Srednje Amerike (CONCACAF), organizator Gold Cupa, kontinentalnog prvenstva iste zone koje se igra u Sjedinjenim Državama odredila mu je kaznu zbog udaranja nogom suparničkog igrača tijekom dvoboja drugog kola C skupine protiv Paname (1:1). Umalo je zbog takvog njegovog poteza izbila sveopća tučnjava.

" Kazna je stroga obzirom na okolnosti događaja. Pomirit ću se s njom jer sam pogriješio i za to moram platiti. Mogu reći da je kazna stroga ali pravedna "izjavio je Aguirredok su iz Meksičkog nogometnog saveza najavili internu kaznu.

Reprezentacija Meksika će bez izbornika na klupi prvi puta nastupiti u dvoboju trećeg kola u skupini, kojeg Meksikanci igraju protiv Guadalupea. Drugi puta će nastupiti u četvrtfinalu natjecanja, kamo se Meksiko već plasirao nakon prva dva kola, a treći nastup bez izbornika će uslijediti ako Meksiko prođe prvu prepreku u drugoj fazi natjecanja.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!