Ostali sportovi

Slab dan hrvatskih predstavnika

Sportnet • ponedjeljak, 13.07.2009.
Slab dan hrvatskih predstavnika

U petak je u Pragu startalo Europsko prvenstvo za juniore, juniorke, kadete i kadetkinje a Hrvatska u svim kategorijama ima svoje predstavnike

U kategoriji kadetkinja to su Ida Jazbec, Matea Jeger i Ivana Tubikanec, kod kadeta Luka Fučec i Matej Jelić. U konkurenciji juniorki naše boje brane Mirna Tomić, Almasa Fazlić i Marija Jadreško dok su to kod juniora Borna Kovač, Frane Kojić i Filip Cipin.

U ekipnom dijelu natjecanja koje traje do utorka sve hrvatske ekipe su nakon susreta po skupinama izborile nastup među 16 najboljih. Nažalost tu su zaustavljeni. Od kadetkinja je bila bolja Nizozemska, od kadeta Češka, dok s juniorke izgubile od Slovačke, a juniori očekivano od prvih nositelja Francuza.

U susretima za razigravanje od devetog do 16. mjesta također su sve ekipe poražene. Od kadetkinja s bile bolje predstavnice BiH, kadete s pobijedili Španjolci, juniori su izgubili od Poljske, a juniorke od Srbije. Pred svim našim ekipa su još dva susreta odnosno daljnje razigravanje od 13. do 16. mjesta.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!