Nogomet

Iz Milana otišlo 15 igrača

Safet Ademi • ponedjeljak, 13.07.2009.
Iz Milana otišlo 15 igrača
Foto: Safet Ademi

(Iz Kumanova za Sportnet.hr Safet Ademi) Trener Milana iz Kumanova Erkan Jusuf muku muči s kadrom uoči utakmice pretkola Europske lige protiv Slaven Belupa. Za Sportnet.hr je izjavio kako je njihov cilj ipak prvenstvo, a ne Europska liga, te da će pokušati Slavenu pružiti što bolji otpor.

Erkana Jusufa uoči utakmice sa Slaven Belupom napustilo je čak 15 igrača. On tvrdi kako mu nije žao što su igrači otišli, no da mu je žao što klub zbog svega toga nije imao vremena bolje se pripremiti za utakmicu.

"Otišlo nam je 15 igrača, ali je došlo 11 novih. Imali smo malo vremena da se pripremimo za ogled sa Slavenom, ali što je tu je. Ne poznajemo dobro protivnika, ali moramo izaći na teren i odigrati ovu utakmicu. Slaven je bolja momčad, nemaju probleme s igračima i zato je moj hrvatski kolega u boljoj situaciji", rekao je Jusuf.

Usprkos slabom izdanju Slavena protiv Birkirkare, Jusuf se ne da prevariti i smatra da je koprivnička momčad daleko bolja. "Odigrali su loše tu uzvratnu utakmicu, ali mi se ne damo prevariti, igrat ćemo koliko nam protivnik omogući. Pokušat ćemo iskoristiti domaći teren, kontranapadima ugroziti gol Slavena i možda izvući dobar rezultat", kaže strateg Milana.

Jusuf je također otkrio da je proteklih dana odbio pomoć bivših igrača Milana Genca Hysenija i Liridona Kukaja te im se zahvalio rekavši da će se osloniti na mlade igrače.

"Rekao sam Kukaju i Hyseniju da ćemo se osloniti na mlade igrače i da nam nisu potrebni. Sad kad nam je došlo nekoliko igrača nemamo više potrebe angažirati igrače za jednokratnu upotrebu. Naš cilj nije Europska liga nego stvaranje momčadi za prvenstvo gdje opet želimo plasman među prve četiri momčadi", dodao je.

Slaven Belupo u Kumanovu će dan prije utakmice odraditi jedan trening, i to u 17 sati. Igrači će biti smješteni u elitnom hotelu Aleksandar Palace u 40 kilometara udaljenom Skopju.

Milano će za utakmicu s Koprivničanima pustiti u prodaju 2.000 ulaznica po cijeni od 1,5 eura, ali ne očekuju ispunjen stadion. Za ekipu iz Kumanova ovo je drugi nastup u europskim kupovima, prošle su godine u Kupu Uefe igrali kao finalisti makedonskog kupa, a ove kao doprvaci države.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!