Ostali sportovi

Djelomičan uspjeh hrvatskih reprezentativaca

Sportnet • četvrtak, 16.07.2009.
Djelomičan uspjeh hrvatskih reprezentativaca

Četvrtak nije bio pretjerano uspješan dan za hrvatske stolnoteniske reprezentativce na juniorskom i kadetskom Europskom prvenstvu u Pragu...

U konkurenciji mješovitih parova, naši su juniori i juniorke upisali polovičan uspjeh – Kojić i Tomić izgubili su od njemačkog para Waltner/Ballman, dok su od Čipina i Fazlić bili bolji Collaros i Weiss.

Više uspjeha imali su Simović i Petek svladavši s 3:0 poljski par Wisniewski/Slifirczyk. Marija Jadreško je s Latvijcem Udom upisala pobjedu protiv austrijskog para Chen/Fuchs.

U kategoriji kadeta slavili su Jelić i Jazbec, koji su sa 3:0 bili bolji od Navickas i Baskutyte te Horvat i Rakovac koji su sa 3:1 pobijedili Ahiljeva i Ahmadovu. Jardas i Tubukanec izgubili su od mađarskog para Szita/Hepke (3:1).

U pojedinačnoj konkurenciji kod kadeta, Jardas je izgubio od Norvežanina Lindholma, od Jelića je bio bolji Nilsson, dok je Horvat sa 4:0 slavio protiv Efstathiona.

Kod kadetkinja je pak Lea Rakovac izgubila od Srpkinje Đurcik, dok je Ivana Tubikanec Grkinji Mitkaki prepustila jedan set. Filip Čipin je u konkurenciji juniora s 4:2 svladao Arnoldsa Domeika.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!