Ostali sportovi

Schlager i Gouliang Liu na Bosporskom mostu

Sportnet • petak, 17.07.2009.
Schlager i Gouliang Liu na Bosporskom mostu

U nedjelju, 26. srpnja, na sredini Bosporskog mosta sastat će se dvije velike stolnoteniske zvijezde, ujedno i bivši svjetski prvaci - Austrijanac Werner Schlager i glavni trener kineske reprezentacije, prvi kineski igrač koji je osvojio sve velike naslove (Svjetsko prvenstvo, Svjetski kup, Azijsko prvenstvo i Olimpijske igre), Gouliang Liu...

Ekshibicijski meč između ova dva igrača u stvari je najava euro-azijske All Star serije, novog stolnoteniskog događaja kojeg promoviraju Europska (ETTU) i Azijska stolnotenska federacija (ATTU). All Star susreti održat će se u Pekingu (25. i 26. kolovoza) i u Istanbulu (10. i 11. studenog).

Za Europu će u Istanbulu uz Schlagera još nastupiti Timo Boll, Vladimir Samsonov, Michael Maze, Kalinikos Kreanga i Gencay Menge. U Pekingu će pak postava biti nešto drukčija, odnosno umjesto Schlagera će igrati Jorgen Persson.

Azijska strana još nije objavila popis igrača za Istanbul, no poznato je da će u Pekingu igrati Ma Lin, Ma Long, Joo Se Hyuk, Chuang Chih-Yuan i Cheung-Yuk.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!