Nogomet

Zlatko Kranjčar pronašao novi posao

Borna Rupnik • srijeda, 22.07.2009.
Zlatko Kranjčar pronašao novi posao
Foto: Bernard Jurišić

Zlatko Kranjčar svoju će trenersku karijeru nastaviti u Iranu, na klupi tamošnjeg prvoligaša Persepolisa. Pojedinosti ugovora još nisu objavljene...

52-godišnji hrvatski trener i bivši izbornik naše reprezentacije, Zlatko Kranjčar, odlučio je preuzeti kormilo iranskog prvoligaša Persepolisa. Kranjčar bi dogovor trebao potvrditi u četvrtak u Teheranu.

Pretpostavlja se da će Kranjčar od iranskog kluba zaraditi malo manje od pola milijuna američkih dolara. U Iranu će naslijediti Nela Vingadu, koji je u svibnju podnio ostavku. Konkurenti za klupu Persepolisa Kranjčaru su bili sunarodnjaci Branko Ivanković i Luka Peruzović te Oleg Blohin i Wim Rijsbergen.

Vezane vijesti

Persepolis je 2008. godine osvojio naslov prvaka, a predsjednik kluba Khashayar Mohseni izjavio je: "Zadovoljni smo odlukom gospodina Kranjčara". Hrvatski će stručnjak pritom raskinuti suradnju sa slovačkom Dunajskom Stredom, s kojom ga ugovor veže još šest mjeseci.

Kranjčar je sa zagrebačkom Croatijom osvojio dvostruku krunu, a hrvatsku je reprezentaciju odveo na Svjetsko prvenstvo 2006. godine u Njemačkoj, na kojem se nije uspjela plasirati u drugi krug natjecanja.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!