Nogomet

Klasnić bi mogao završiti u Kataru

Goran Markuš • petak, 24.07.2009.
Klasnić bi mogao završiti u Kataru
Foto: Davor Sajko

Ukoliko je vjerovati francuskih medijima Ivan Klasnić vrlo bi brzo iz francuskog drugoligaša Nantesa mogao preseliti u Katar gdje bi bio zamijenjen za Gvinejca Pascala Feindouna...

Uistinu senzacionalnu informaciju danas je objavilo nekoliko francuskih kuća predvođenih uglednim Quest-Franceom - Ivan Klasnić seli u Katar. Iako dogovor još uvijek nije postignut uprava Nantesa svim silama pokušava dovesti Gvinejca Pascala Feindounoa, a u pregovore je upravo umiješan i naš Ivan Klasnić.

Naime, nakon što su Senegalca Guiranea N'Dawa poslali na posudbu u Saint-Etienne uprava Nantesa pokušava se riješiti Klasnića koji također poprilično opterećuje blagajnu njihovog kluba. Kako već duže vrijeme rooster "kanarinci" pokušavaju popuniti Gvinejcem Feindounom ovo bi se moglo pokazati punim pogotkom za Nantes.

Međutim, glavni problem koji trenutno pauzira transfer Feindounoa, koji je u prošlosti već igrao za Bordeaux, Lorient i Saint-Etienne, također je novac. Naime, kako se i Rennes upleo u cijelu priču cijena Gvinejca naglo je skočilo što ga iz dana u dana udaljava od Nantesa.

Čak i u slučaju da spomenuti posao propadne Klasnić bi se vrlo brzo mogao pokupiti iz Francuske, a najizglednija destinacija bila bi bundesligaška Borussia iz Dortmunda.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

  • Nebo i zemlja

    Piše: Branimir Korać

    Nebo i zemlja

    Bayern je neviđenom lakoćom utrpao Dinamu devet golova, a mogao je mirne duše još barem pet-šest. Katastrofa Dinama, najružniji poraz u...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!