Nogomet

Real i Ronaldo razočarali

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 27.07.2009.
Real i Ronaldo razočarali
Foto: EPA

U Španjolskoj se održava Kup mira, a oči svjetske javnosti uprte su u madridski Real i njegova bombastična pojačanja. Prvi susret imali su sa saudijskim Al Ittihadom i odigrali razočaravajućih 1:1...

80 tisuća gledatelja okupilo se na Santiago Bernabeuu željno iščekujući prvi domaći nastup Reala u pripremama za novu sezonu te promociju pojačanja. Na kraju nisu imali previše razloga za zadovoljstvo, Real je sa saudijskim Al Ittihadom odigrao tek 1:1, a Cristiano Ronaldo, najskuplji igrač današnjice, odigrao je vrlo loše.

Puno se očekivalo ponajprije od Ronalda, međutim osim jednog pokušaja u prvom poluvremenu, Ronaldo nije ništa konkretno odigrao. Trener Pellegrini povukao ga je iz igre 25 minuta prije kraja, njegovu poziciju zauzeo je Arjen Robben koji je u tom razdoblju izgledao čak opasnije.

Real se dugo mučio da bi na početku drugog poluvremena ipak stigao do vodstva. Na dobru asistenciju Karima Benzeme precizan je bio Raul koji se s lakoćom oslobodio čuvara i poslao loptu u mrežu.

Međutim, Saudijci su uzvratili u 64. minuti kada je krasan pogodak glavom postigao Hecham Aboucharoan. Jerzy Dudek bio je posve nemoćan.

U nastavku susreta Real je pokušao vratiti prednost, najbliži tome je bio kada je bomba Granera odsjela na gredi, ali nisu se niti Saudijci posve povukli i u posljednjim minutama imali su dvije dobre prilike.

U prvom susretu dana Sevilla i Seongnam iz Južne Koreje odigrali su bez pogodaka.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!