Vodeni sportovi

"Skroz loše"

Maja Giljanović • ponedjeljak, 27.07.2009.
"Skroz loše"
Foto: Davor Sajko

(Iz Rima za Sportnet.hr Maja Giljanović) Osmi na 50 delfin na svijetu Duje Draganja je bez sekunde zadrške izjavio: "Skroz loše. Boli jer znam da u sebi imam utrku ispod 23 sekunde"...

Duje Draganja je nakon osvojenog osmog mjesta u finalu utrke na 50 metara delfin izjavio: "Odlučili smo se na broj manji kostim i pogriješili. Plivao sam potpuno pod vodom, ramena su mi bila ispod, nedostajalo je fleksibilnosti".

Je li kriv samo kostim? "Ne želim se 'vaditi', ali činjenica je da sam se jučer u broj većem kostimu osjećao puno bolje. Bolje je bilo i na rasplivavanju, a najgore sam se osjećao u finalu".

Vezane vijesti

26-godišnjak je nastavio: "Udarac je ovo. Boli osobito jer znam da u sebi imam utrku ispod 23 sekunde. Govorio sam i poslije kvalifikacija" (23,14) "i poslije polufinala" (23,04) "da to nije to, da mogu bolje, da mogu ispod 23".

"Delfin je takav, lutrija, i kad ne sjedne sve na svoje mjesto, nemate šanse. Meni večeras nije sjelo i tu sam gdje jesam". Osmi na svijetu nije podbačaj: "Osmi ili treći ili prvi. Gotovo da mi je svejedno. Cilj je bio jasan. Utrka ispod 23. Cilj nije bio naslov prvaka niti medalja, svjestan da mogu želio sam otplivati pravo vrijeme i činjenica je da u tome nisam uspio".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!