Nogomet

Video: Juventus protiv Reala u polufinalu

Mihaela Bradovski • srijeda, 29.07.2009.
Video: Juventus protiv Reala u polufinalu
Foto: EPA

Protivnik Reala u polufinalu Kupa mira bit će momčad Juventusa. Juventus je polufinale izborio odličnom igrom i pobjedom protiv korejskog Seongnama 3:0...

Odličnu utakmicu odigrao je Juventus u borbi za polufinale Kupa mira koji se održava u Španjolskoj. U Jerezu su igrali protiv korejskog Seongnama i slavili 3:0 uz briljantnu predstavu pojačanja iz Werdera Diega, a zapažen je bio i David Trezeguet čija je sudbina u dresu Juventusa još uvijek nepoznata.

Otpor Seongnama lomljen je do 40. minute. Tada Diego proigrava Camoranesija, ovaj odlično u sredini primjećuje Vincenza Iaquintu kojem nije bilo teško poslati loptu u mrežu za vodstvo na poluvremenu.

U drugom dijelu Juventus je nastavio dominirati terenom i brzo je stigao i do drugog pogotka. Diego se ovaj put iz uloge asistenta prebacio u ulogu strijelca zabivši krasan pogodak nakon što se lijepo oslobodio braniča.

Ubrzo nakon pogotka Diega je zamijenio Giovinco i brzo kreirao treći pogodak. Nakon dobrog prodora, ubacio je u sredinu za Legrotagliea koji glavom šalje loptu u mrežu za konačnih 3:0.

Ovom pobjedom Juventus je ušao u polufinale Kupa mira gdje ga očekuje dvoboj s Realom koji je svladao LDU Quito 4:2.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!