Nogomet

Adriano spreman za novi početak - opet

Mihaela Bradovski • srijeda, 12.08.2009.
Adriano spreman za novi početak - opet
Foto: Sandro Donda

Bivši napadač milanskog Intera, Adriano, izjavio je za Globoesporte kako je spreman za povratak u vrhunski europski nogomet...

Brazilski reprezentativac i bivši kontroverzni napadač milanskog Intera Adriano u razgovoru za Globoesporte izjavio je kako se potpuno promijenio i kako je posve usredotočen na nogomet.

"Prošao sam kroz teško razdoblje u kojem sam bio u dubokoj depresiji. Često su se o meni u medijima pojavljivale laži i zbog toga o privatnom životu više neću razgovarati. Povratak u Brazil me promijenio i na tome sam zahvalan ponajviše mojoj majci", rekao je Adriano.

Dugi noćni izlasci su iza njega. "Nemam djevojku, posve sam opušten i samo mi je nogomet u mislima. Možda vam zvuči nevjerojatno, ali više niti ne izlazim navečer, samo želim igrati nogomet. Ukoliko se vratim i u Europu, vidjet ćete posve novog Adriana, psihički stabilnog i u odličnoj formi", samouvjereno je govorio.

Inače već se spominjalo kako ima niz ponuda talijanskih klubova, međutim, ništa se konkretno nije dogodilo. Adriano je tempirana bomba, a većina vlasnika ipak nisu toliko "pametni" da bace ogroman novac možda u vjetar.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!