Nogomet

Beckham i Johnson najveći sportski uzori

Antonija Pavlić • nedjelja, 16.08.2009.
Beckham i Johnson najveći sportski uzori
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Televizijska kuća FOX i ove je godine dodijelila nagrade za najznačajnija dostignuća na području televizije, sporta, glazbe, filma i mode. U konkurenciji sportaša drugu je godinu zaredom trijumfirao David Beckham, dok je kod sportašica nagradu odnijela Shawn Johnson...

Renomirana američka televizijska postaja FOX već sedmu godinu zaredom dodjeljuje nagradu "Teen Choice Awards" u kategorijama najznačanijih dostignuća u svijetu televizije, sporta, glazbe, filma i mode.

U ovogodišnjem je izboru u konkurenciji sportaša ponovno trijumfirao engleski nogometni reprezentativac i član LA Galaxyja David Beckham, ispred zvijezda kao što su košarkaš LA Lakersa Kobe Bryant, golfer Tiger Woods, plivač Michael Phelps i tenisač Roger Federer.

"Ovaj izbor mi puno znači", rekao je Beckham pri dodjeli priznanja. "Velika je čast što su me izabrali u konkurenciji Federera, Bryanta, Woodsa..."

U konkurenciji sportašica našle su se gimnastičarke Nastja Likun i Shawn Johnson, odbojkašica Misty May-Treanor, automobilistkinja Danica Patrick i tenisačica Serena Williams, a kocka je pala na osvajačicu jedne zlatne i tri srebne medalje na OI u Pekingu - američku gimnastičarku Shawn Johnson.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!