Ostali sportovi

Boroš u Kini, juniori u Koreji

Sportnet • utorak, 18.08.2009.
Boroš u Kini, juniori u Koreji

Hrvatski reprezentativci i reprezentativke odradili su prvi dio priprema uoči Europskog prvenstva u Stuttgartu (13. – 20. rujna)...

Stolnotenisači u sastavu Zoran Primorac, Andrej Gaćina, Roko Tošić, Tomislav Kolarek i Ivan Juzbašić, prvi su dio priprema, predvoneni trenerom Zvonimirom Korenićem odradili na slovenskom Pohorju i u Austriji. Djevojke, Tamara Boroš, Andrea Bakula, Cornelia Vaida i Mirela Đurak su pak s Nevenom Cegnarom bile na Bjelolasici i u Zagrebu.

Prije odlaska u Njemačku, pred našim je igračima još jedan val priprema, ali i nekoliko turnira. Tako će Tamara Boroš u petak nastupiti na Pro Touru u Kini, dok će joj se 19. rujna, na Pro Touru u Koreji pridružiti Andrea Bakula i Mirela Đurak. Po povratku će djevojke odraditi i završne pripreme za EP, te će se 4. rujna zaputiti u Njemačku. Reprezentativci će završni dio priprema odraditi u Zagrebu, nakon čega će i oni put Stuttgarta.

Nakon Europskog prvenstva koje su odradili u srpnju, hrvatski juniori su ponovo za stolom. U Aziji su tako Borna Kovač i Miho Simović koji nastupaju na juniorskom Pro Touru u Koreji. Turnir koji počinje u srijedu za Kovača ima dosta veliko značenje. Naime, Pro Tour u Koreji je prvi u nizu šest turnira na kojima će Kovač pokušati izboriti nastup na Mastersu koji je na rasporedu od 19. do 25. listopada u Japanu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!