Ostali sportovi

Samo Tamara Boroš u glavnom turniru

Sportnet • četvrtak, 20.08.2009.
Samo Tamara Boroš u glavnom turniru
Foto: Davor Sajko

Hrvatska će u glavnom turniru Pro Toura u Koreji imati samo jednu predstavnicu – Tamaru Boroš. Tamara, koja je plasman u glavni turnir izborila zahvaljujući renkingu, u petak će u prvom kolu igrati protiv 70. igračice svijeta, Francuskinje Li Xue...

Andrea Bakula i Mirela Đurak nisu uspjele proći kvalifikacije. Nakon što se sa dva poraza u skupini još u srijedu oprostila od glavnog turnira, Mirela Đurak je i u četvrtak u kvalifikacijskoj skupini U-21 također upisala dva poraza. Prvo je s 3:0 izgubila od Japanke Tashiro, a nakon toga s istim rezultatom i od Korejke Song Ma Eum.

Andrea Bakula je pak u četvrtak igrala posljednji susret u skupini u kojem je sa 4:2 izgubila od domaće igračice Seo Hyo Won. Iako je vodila 2:1 u setovima, Bakula nije uspjela iskoristi prednost, te je do kraja susreta uhvatila svega 18 poena – u četvrtom i petom setu po sedam, a u posljednjem samo četiri poena.

Niti u zajedničkom nastupu naše djevojke nisu imale uspjeha. Đurak i Bakula su u prvom kolu kvalifikacija sa 3:1 poražene od Lee Hyun i Song Ma Eum.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!