Košarka

Mumbru upitan za Eurobasket

Branimir Korać • petak, 21.08.2009.
Mumbru upitan za Eurobasket
Foto: Bruno Blumenschein

Španjolski izbornik Sergio Scariolo unatoč pobjedi protiv Slovenije 89:71, nije imao posebno puno razloga za zadovoljstvo obzirom da je saznao kako do posljednjeg trenutka neće znati sudbinu Alexa Mumbrua...

Španjolska na pripremama igra dobro, bilježi pobjede, no Sergio Scariolo je zabrinut. S pravom jer su mu momčad napale ozljede i nakon sigurnog izostanka Bernija Rodrigueza te otkaza Carlosa Jimeneza i Josea Manuela Calderona, još dvojica sigurnih putnika u Poljsku su mu u "bolnici".

Pau Gasol oporavlja se od operacije prsta i koliko god Španjolci bili optimistični po pitanju njegovog nastupa i hvatanja forme, Scariolu je jasno kako je propuštanjem ključnog pripremnog razdoblja Gasol napravio nekoliko koraka unazad.

Novi hladni tuš je stigao ozljedom Alexa Mumbrua. Mumbru je zaradio ozljedu prepona i njegov nastup u Poljskoj je pod velikim znakom pitanja. Liječnici ne mogu decidirano tvrditi hoće li Mumbru biti spreman ili ne za nastup, odluka u njegovom slučaju bit će donesena u posljednji trenutak.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!