Ostali sportovi

Počinju europske lige

Sportnet • ponedjeljak, 24.08.2009.
Počinju europske lige

Nadolazeći vikend ponuditi će pregršt stolnoteniskih zanimljivosti. U petak, 28. kolovoza, u 19.30 u Domu Lovro Ratković na zagrebačkoj Mladosti, stolnotenisačice HASTK Mladost Iskona će u prvom kolu Lige prvakinja ugostiti austrijski Linz Froschberg, inače aktualne pobjednice Lige prvakinja...

U subotu i nedjelju će pak za stol izaći stolnotenisači. Naime, ovog vikenda je na rasporedu i prvo kolo ETTU kupa, a domaćin skupine broj tri je STK Dr. Časl, inače novi hrvatski prvoligaš, za kojeg nastupaju Roko Tošić, Tomislav Japec, Jia Zeng, Dragan Knežević i Tino Sven Časl. Uz STK Dr. Časl, u skupini broj tri su još i DT Etzela Ettelbruck iz Luxemburga, portugalski ADC Ponta do Pargo – Calheta, nizozemski Wijzenbeek Bed. Kl. Westa i mađarski Szeged AC.

Susreti startaju u subotu u 10.00 sati, dok hrvatski predstavnici igraju u 14.00 sati protiv mađarskog Szegeda. Drugi susret je na raspodredu u 19.00 sati kada će STK Dr. Časl odmjeriti snage s portugalskim klubom ADC Ponta do Pargo Calheta. U nedjelju će pak Tošić i ekipa u 10.00 igrati protiv DT Etzela Ettelbruck iz Luxemburga, a zatim u 14.00 sati s nizozemskim Wijzenbeek Bed. Kl. Westa. Prve tri momčadi u skupini kvalificirati će se u sljedeći dio natjecanja koji je na rasporedu početkom listopada.

Mečevi će se igrati u dvorani O.Š. Kreativan razvoj, Dedići 102 (Šestine), a ulaz u dvoranu je besplatan. Od ostalih hrvatskih predstavnika ovog vikenda igraju i GSTK Zagreb, koji se nalazi u skupini broj šest, čiji je domaćin Istanbul, dok će stolnotenisači Libertas Marinkolora iz Dubrovnika gostovati u Španjolskoj, gdje je klubu Falcons Sabadell domaćin susreta skupine broj osam.

Također, prvi nastup u Ligi prvaka od 25. do 28. rujna upisat će i UMMC – ruski klub u kojem igra naš Zoran Primorac; u prvom kolu će gostovati kod njemačkog Pluderhausena.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!