Ostali sportovi

Zoran Primorac zadovoljan formom

Sportnet • utorak, 25.08.2009.
Zoran Primorac zadovoljan formom

Dobre vijesti uoči Europskog prvenstva u Stuttgartu stižu iz Rusije. Naime, nakon prvog dijela priprema koje su od 20. srpnja do 9. kolovoza odradili na Pohorju, u austrijskom Faak Am See-u i u Zagrebu, hrvatski reprezentativci nastavili su raditi u klubskim programima. Tako je naš najboji stolnotenisač Zoran Primorac, inače član ruskog kluba UMMC, bio u Rusiji gdje se igralo finale ruskog Kupa.

Nakon što su na putu do finala lako svladalali sve protivnike, Primorac i ekipa su u finalu izgubili od favorizirane ekipe Fakel Orenburg. Ipak, razloga za nezadovoljstvo nema, dapače.

"Robert Gardos, Jevgenij Ščetinine i ja, pojačani He Zhi Wenom, igrali smo protiv Samsonova, Smirnova i Kuzmina. I premda smo izgubili mogu reći da smo jako dobro igrali. Ja sam odigrao dva dobra meča i jako sam zadovoljan. Bez obzira na poraz, dobro sam se osjećao za stolom", rekao je Zoran Primorac.

Inače, Zokiju je ovo bio prvi službeni susret još od lipnja kada je igrao finale ruskog prvenstva.

"Činjenica da sam se nakon gotovo dva mjeseca bez mečeva, tako dobro osjećao za stolom, samo dokazuje da smo odradili odlične pripreme, što svakako ulijeva nadu i daje samopouzdanje uoči Europskog prvenstva", zaključio je Zoki.

Prije odlaska u Stuttgart, Primorac i ostatak reprezentacije u Zagrebu će od 4. do 10. rujna odraditi završni dio priprema na kojima će im se pridružiti i reprezentacije Rusije i Italije, kao i slovenski reprezentativac Bojan Tokič, te Portugalac Monteira.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!