Ostali sportovi

Jeger šesta, Fučec sedmi

Sportnet • četvrtak, 27.08.2009.
Jeger šesta, Fučec sedmi

I dok naše seniorske reprezentativce tek očekuje nastup na Europskom prvenstvu, juniori i kadeti su svoje Europsko prvenstvo odradili još u srpnju, te je u skladu s tim izašla i nova europska rang-lista...

Naša najbolje plasirana predstavnica je Mateja Jeger, koja je ubilježila pomak od dva mjesta, te sada drži šesto mjesto u konkurenciji kadetkinja. Mateja je ujedno i naša najbolje rangirana predstavnica među juniorkama, gdje drži 43. mjesto. I ostale naše kadetkinje upisale su pozitivan pomak – Ida Jazbec je s 11. došla na deveto mjesto (u konkurenciji juniorki je 84.), Ivana Tubikanec je skočila za jednu pozicije te je sada 25. (u konkurenciji juniorki je 106.), Lea Rakovac se s 57. mjesta pomaknula na 48., dok je Ana Švarc pala s 52. na 81. poziciju. U konkurenciji juniorki je Mirna Tomić 63., Anja Ivanuša je 87., dok je Almasa Fazlić 115.

Luka Fučec je u konkurenciji kadeta na sedmom mjestu, Nikola Horvat je s 30. pao na 62. mjesto, Matej Jelić je napredovao 19 pozicija te je sada 70., dok je Ivan Jardas sa 68. pao na 73. mjesto.

Kod juniora je najbolje rangiran Borna Kovač koji je na visokom devetom mjestu. Nadalje, Frane Kojić je 64., Luka Fučec 69., Ivan Zeljko 73., Filip Čipin 81., Matej Mamut 82., dok je Miho Simović upisao pozitivan pomak od deset mjesta, te je sada 115.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!