Košarka

Bugari namučili Slovence

Mihaela Bradovski • subota, 29.08.2009.
Bugari namučili Slovence
Foto: Kristijan Komarica

Maribor je domaćin Adecco turnira na kojem sudjeluju domaćin Slovenija te Bugarska i Grčka. U prvom susretu na turniru Slovenija je teškom mukom svladala Bugarsku 80:77...

Slovenija je skoro upisala novi poraz na pripremama za Europsko prvenstvo. Još jedna loša predstava i izvlačenje u posljednjim minutama, ovaj put pobjedu je ispustila Bugarska koja je poražena 80:77.

Za razliku od Jure Zdovca, bugarski izbornik Pini Gershon može biti zadovoljan. Njegova reprezentacija pokazuje napredak i kako može igrati protiv na papiru jačeg protivnika. S druge strane Slovenija je nakon loših igara na turniru u Španjolskoj nastavila s mučenjem i u Mariboru te je pred Zdovcem još puno posla. Ovdje su Bugari do posljednjih trenutaka bili u igri, no Golemac i Erazem Lorbek na individualnu kvalitetu su povukli za pobjedu.

Boštjan Nachbar s 14 poena bio je najefikasniji u redovima Slovenije dok je Domen Lorbek ubacio poen manje. Ipak prvo ime susreta bio je Kalojan Ivanov koji je uz četiri trice ubacio 18 poena, ali njegova reprezentacija unatoč tome upisala je poraz.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!