Nogomet

Cvitanić se vratio u Argentinu

Mihaela Bradovski • subota, 29.08.2009.
Cvitanić se vratio u Argentinu

Nesuđeni hrvatski reprezentativac Dario Cvitanić napustio je Ajax i preselio u redove San Lorenza. Cvitanić je posuđen do kraja sezone s mogućnosti otkupa ugovora...

Dario Cvitanić nije se dugo zadržao u Europi. Igrač za kojeg je interes pokazao i Slaven Bilić želeći ga pozvati u reprezentaciju, napustio je Ajax i vratio se u Argentinu. Iako je povezivan s River Plateom, Cvitanić je otišao u San Lorenzo gdje će biti na posudbi do kraja sezone, a Argentinci će nakon isteka posudbe moći otkupiti njegov ugovor.

U Ajaxu se Cvitanić nije uspio naigrati. Prvo je prolazio fazu prilagodbe, zatim se pokušavao izboriti za prvih 11 pa se na kraju i ozlijedio i uspio je ukupno upisati manje od 20 nastupa prošle sezone.

U San Lorenzu ga iščekuju kao ozebli sunce obzirom da su nakon prodaje Bergessija i Silvere ostali u biti na jednom napadaču i to na veteranu Bernardu Romeu.

Cvitaniću će San Lorenzo biti drugi argentinski klub u karijeri, dosad je nosio samo dres Banfielda gdje je u 100 nastupa upisao gotovo 50 pogodaka.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!