Košarka

Repeša otpisao još dvojicu

Branimir Korać • ponedjeljak, 31.08.2009.
Repeša otpisao još dvojicu
Foto: Kristijan Komarica

Hrvatski izbornik Jasmin Repeša otpisao je još dvojicu igrača s popisa za Eurobasket. Poljsku neće vidjeti niti Ante Tomić i Damir Rančić...

Jasmin Repeša skratio je broj kandidata za odlazak na Eurobasket na 13. Poljsku neće vidjeti niti Ante Tomić i Damir Rančić kojima se Repeša zahvalio nakon Efes Pilsen kupa, a posljednji igrač koji će biti prekrižen s popisa bit će poznat u posljednji trenutak.

Repeša će pričekati s otpisivanjem posljednjeg igrača s popisa nakon što posve bude sigurna situacija oko Marka Tomasa. Tomas zbog rupture mišića nije trenirao od turnira u Bambergu gdje je i zaradio ozljedu te se čeka potvrda liječničke službe može li ili ne nastupiti u Poljskoj.

Što se tiče Tomića i Rančića, njihovo nevođenje nije iznenađenje. Repeša se ipak odlučio za iskusnije opcije pod košem dok je na vanjskim pozicijama ipak na raspolaganju imao kvalitetnije igrače od šutera Zadra.

Naša reprezentacija nakon povratka iz Turske dobila je slobodno do 2. rujna kada će se ponovno okupiti na treninzima u Zagrebu prije odlaska za Poljsku.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!