Ostali sportovi

Ždrijeb ETTU Kupa

Sportnet • utorak, 01.09.2009.
Ždrijeb ETTU Kupa

Nakon što su prošlog vikenda odigrani susreti prvog dijela, u ponedjeljak je objavljen ždrijeb drugog dijela natjecanja ETTU Kupa, a Hrvatska u tom dijelu ima dva predstavnika - GSTK Zagreb i STK Dr. Časl.

I dok je STK Dr. Časl s maksimalnim brojem bodova, odnosno kao prvi u skupini prošao dalje, GSTK Zagreb se za prolazak malo više namučio.

Naime, Zagreb je na gostovanju u Istanbulu upisao dvije pobjede (Dijesta Profisport i Sao Ruque) i dva poraza (CUS Torino, Istanbul), što mu je donijelo šest bodova i treće mjesto u skupini. Podsjetimo, prvi dio natjecanja sastojao se od osam skupina po pet ekipa, a prve tri ekipe iz svake skupine izborile su prolaz u daljnje natjecanje.

Drugi dio natjecanja sastoji se također od osam skupina, no ovaj put po četiri ekipe, te će samo pobjednici skupina izborit prolaz u osminu finala. GSTK Zagreb nalazi se u drugoj skupini čiji će domaćin biti španjolski Irun Leka Enea, te su u njoj također i talijanski ASD TT91 Paluscato Este i turski Solovay Genglik Sport Külübü. Domaćin skupine broj osam u kojoj se natječe STK Dr. Časl je El Nino iz Praga, a u skupini su još belgijski TT Citibank Virton i španjolski Club Falcons Sabadell.

Natjecanje je na rasporedu 3. i 4. listopada.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!