Zimski sportovi

Fill mora na operaciju

Antonija Pavlić • petak, 04.09.2009.
Fill mora na operaciju

Ozljeda koju je talijanski skijaš Peter Fill zadobio na treningu veleslaloma ovoga ljeta ipak će zahtijevati operaciju. Dodatnim pretragama ustanovljeni su mu naime problemi s ligamentima aduktora, zbog čega će se treninzima vratiti tek za tri mjeseca...

Jedan od ponajboljih talijanskih skijaša prošle sezone Peter Fill zbog ozljede ligamenata aduktora ipak će biti prisiljen podvrgnuti se operativnom zahvatu.

Mladi specijalist za brze discipline ozlijedio se na veleslalomskom treningu u argentinskoj Ushuaiji prije desetak dana, no ozbiljnost njegove ozljede potvrđena je tek nakon pregleda u klinici Galeazzi, nakon čega je poslan finskom liječniku Sakariju Orawi.

Nakon operacije i oko četiri tjedna mirovanja obavit će fiziterapiju, najvjerojatnije u domovini, a treninzima će se prema prvim prognozama moći vratiti tek za tri mjeseca.

Zbog svega toga propustit će početak sezone, konkretnije sjevernoameričku turneju, no nastup na Olimpijskim igrama u veljači za sada ipak nije došao pod znak pitanja.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!