Košarka

Borbeno, ali nedovoljno

Branimir Korać • petak, 11.09.2009.
Borbeno, ali nedovoljno
Foto: EPA

Fizički snažni i čvrsti Rusi bili su previsoka prepreka za naše igrače. Želje je itekako bilo, ne može se reći kako je postojao ijedan igrač koji nije dao sve od sebe, ali može se reći kako nam je nedostajalo raspoloženih igrača u napadu...

Roko Leni Ukić: Nije Ukić odigrao dobru utakmicu. Posebno u prvom poluvremenu bio je blijed, previše je griješio kako u napadu, tako i u obrani. U drugom poluvremenu Roko je proradio, povukao je u napadu i vratio Hrvatsku, no u globalu - nije to bio njegov dan.

Davor Kus: Još jedna loša partija Davora Kusa. Igrač koji je nominalno naš prvi šuter na ovom prvenstvu ne može si dopustiti večer s 0/7 šutom. Ono što je najgore, posve je izgubio samopouzdanje i daleko je od one prave forme, a danas je uz Banića bio naš čovjek s najvećom minutažom.

Marko Popović: Popović je dobio 17 minuta, promašio je jedan važan šut pet sekundi prije kraja susreta. U toj akciji čini se kao da je i krenuo na tricu, ali Bikov ga je dobro zatvorio i zamisao je pala u vodu. No svejedno je morao zabiti tog zicera.

Nikola Vujčić: Baš ništa nije polazilo Vujčiću za rukom. Promašio je puno zicera, nije jednostavno mogao protiv ogromnog Mozgova koji ga je odlično zatvarao. Plusevi idu za dobro razigravanje u nekoliko navrata.

Nikša Prkačin: Prkačin je kratko vrijeme proveo na parketu i nije imao previše utjecaja na konačan ishod.

Marin Rozić: Najvećim dijelom susreta Rozić se odlično držao s vrlo neugodnim Kellyjem McCarthyjem. U obrani se "ubio", dao je sve od sebe, u napadu niti nije imao previše lopti.

Zoran Planinić: Planinić je ovo morao bolje odraditi. Ruse poznaje u dušu, to mu je morala biti prednost. No on je odigrao dosta šarenu utakmicu, imao je dobrih, ali i loših trenutaka.

Mario Stojić: Stojić je sasvim dobro odradio onaj nevidljivi dio posla u obrani, naprijed je ubacio jednu važnu tricu.

Marko Banić: Strašno se borio i odigrao dobru utakmicu. U početnoj fazi utakmice dobio je jedan udarac nakon koje se činilo kako igra pod bolom, ali to ga nije sprječavalo da da sve od sebe.

Sandro Nicević: Igrao je malo i nije se mogao nositi sa snažnim Rusima. Jedan otvoren šut ubacio je i to je bilo sve.

Mario Kasun: Sjajno odrađeno prvo poluvrijeme i lošije drugo poluvrijeme. Morao je igru napustiti nakon bliskog susreta s laktom Mozgova. Sveukupno vrlo dobra predstava Kasuna.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!