Košarka

Slovenci ostali i bez Dragića

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 14.09.2009.
Slovenci ostali i bez Dragića
Foto: EPA

Novi šok za slovensku košarkašku reprezentaciju. Danas će protiv Poljske sigurno igrati bez Gorana Dragića, a tek će se vidjeti hoće li igrač Phoenix Sunsa moći pomoći u nastavku Eurobasketa...

Slovenija igra jako dobro na ovom Europskom prvenstvu, ali sreće s ozljedama nema. Nakon što je ostala bez Matjaža Smodiša najvjerojatnije do kraja prvenstva, nije nemoguće da ostale utakmice propusti i odlični branič Phoenix Sunsa Goran Dragić.

Dragić je u susretu s Litvom dobio udarac u koljeno i njegova ozljeda nije tako bezazlena kako se u prvi mah činilo. Današnji susret s Poljskom će sigurno propustiti dok će se vidjeti hoće li biti spreman za treći susret u skupini s Turcima te za kasniju nokaut fazu.

U dosadašnjem dijelu prvenstva Dragić je igrao odlično, bio je jedan od najzapaženijih igrača slovenske reprezentacije i njegov izostanak u nastavku natjecanja svakako bi bio veliki hendikep.

U dosad odigrane četiri utakmice prosječno je igrao 22 minute, ubacivao 9,3 poena uz 2,8 skokova i 2,0 ukradene lopte po susretu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!