Košarka

Kambali suspenzija i novčana kazna

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 14.09.2009.
Kambali suspenzija i novčana kazna
Foto: EPA

Centar Latvije Kaspars Kambala kažnjen je za udaranje njemačkog braniča Steffena Hamanna tijekom susreta u skupini prvog dijela Eurobasketa...

Da Kaspars Kambala ima problema s disciplinom, nije ništa novo. Na Eurobasketu se "istaknuo" udaranjem laktom braniča njemačke reprezentacije Steffena Hamanna nakon čega je njemački branič zaradio nekoliko šavova i završio s izbijenim zubom.

Disciplinska komisija izrekla je Kambali kaznu i ovaj će propustiti naredne četiri reprezentativne utakmice te uplatiti na Fibin račun šest tisuća eura.

Inače, Kambala je ranije već imao dosta problema s disciplinom. Od tučnjava na treninzima do suspenzije zbog uživanja marihuane, Kambali nisu strani susreti s disciplinskim tijelima.

Inače, čak je i prijetio neodlaskom na Eurobasket i to zajedno s Andrisom Biedrinsom i Sandisom Valtersom nakon što je latvijski izbornik iz momčadi izbacio Berzinsa zbog nediscipline tijekom priprema. U Poljsku je ipak otputovao, Latvija je ispala u prvom krugu, a on je zaradio kaznu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!