Nogomet

"Navijači imaju razloga za ljutnju"

Mihaela Bradovski • petak, 25.09.2009.
"Navijači imaju razloga za ljutnju"
Foto: Bernard Jurišić

Zlatko Kranjčar s Persepolisom nije dobro ušao u sezonu. Bivši izbornik hrvatske reprezentacije izrazio je nezadovoljstvo igrama svoje momčadi te dao za pravo navijačima koji se s razlogom ljute...

Odlazak u Iran i preuzimanje Persepolisa u startu je bio težak posao za Zlatka Kranjčara. Vatreni navijači Persepolisa priznaju samo najbolje rezultate i nakon lošijeg ulaska u sezonu, Kranjčar je u prvim problemima.

"Igrači moraju shvatiti za kakvu momčad igraju. Navijači Persepolisa imaju puno pravo biti ljuti jer njihova momčad ne igra dobro kako su željeli, njihova reakcija je posve normalna", pravdao je ljutnju navijača Kranjčar.

Nisu samo navijači ljuti, već niti uprava kluba ne gleda blagonaklono na ove rezultate. Tako je glavni menadžer kluba poručio Kranjčaru kako mu daje jednu utakmicu za pomak nabolje nakon čega je Cico poručio kako ne prima od nikoga ultimatume. Menadžer je odmah povukao svoju izjavu, no jasno je kako je to bilo upozorenje.

Persepolis se ove sezone trebao boriti za naslov prvaka, međutim trenutno je tek sedmi na ljestvici s 11 bodova iz sedam kola i pred njim je dug put do borbe za vrh.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!