Nogomet

Mladen Petrić teže ozlijeđen

Marin Vuković • ponedjeljak, 05.10.2009.
Mladen Petrić teže ozlijeđen
Foto: Kristijan Komarica

Napadač HSV-a i hrvatske reprezentacije Mladen Petrić neće se pojaviti na okupljanju reprezentacije, ozljeda koju je zaradio u nedjeljnoj utakmici s Herthom teže je prirode.

Kako navode službene stranice Hrvatskog nogometnog saveza, Mladen Petrić definitivno neće doći na okupljanje hrvatske reprezentacije uoči ključne utamice za odlazak na Svjetsko prvenstvo.

Petrić je u nedjeljnom ogledu s Herthom igru napustio u 63. minuti, a magnetska rezonanca pokazala je kako se radi o teškoj ozljedi. Reprezentativni napadač zaradio je ozljedu peronealnog mišića i morat će pauzirati najmanje osam tjedana.

"Takva je procjena prilično izvjesna ukoliko se odmah pristupi operativnom zahvatu, no postoji i opcija neoperativnog prisupa, jer ta vezivna tvorba nije u potpunosti puknuta. Više detalja znat će se u nekoliko sljedećih dana", rekao je liječnik hrvatske reprezentacije Jurica Rakić, a prenosi službeni web HNS-a.

Nakon ozljede Eduarda da Silve i Luke Modrića, Hrvatska je tako uoči iznimno bitne utakmice ostala bez još jednog iz skupine standardnih reprezentativaca.

EP 2024, skupina B

1Španjolska 35:0+59
2Italija 33:304
3Hrvatska 33:6-32
4Albanija 33:5-21

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

EP 2024, skupina B

1Španjolska 35:0+59
2Italija 33:304
3Hrvatska 33:6-32
4Albanija 33:5-21

Izdvojeno

  • Nebo i zemlja

    Piše: Branimir Korać

    Nebo i zemlja

    Bayern je neviđenom lakoćom utrpao Dinamu devet golova, a mogao je mirne duše još barem pet-šest. Katastrofa Dinama, najružniji poraz u...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!