Nogomet

Video: Devet golova u devet minuta

Antonija Pavlić • ponedjeljak, 19.10.2009.
Video: Devet golova u devet minuta
Foto: Sandro Donda

Brazilski niželigaši Viana Esporte i Chapadino protagonisti su vjerojatno najkontroverznije utakmice godine. U tijesnoj borbi za plasman u viši rang s velikim rivalom Moto Clubom Viani je trebala pobjeda s puno golova razlike, a upravo to postigli su - u posljednjih devet minuta...

Ne viđa se često da u nogometu jedna momčad rezultat povećava doslovce iz minute u minutu. Ipak, upravo to devet puta zaredom uspjelo je brazilskoj Vianei Esporte u niželigaškom srazu s Chapadinom.

Brazilski niželigaši odigrali su tako u posljednjem kolu, malo je reći, nevjerojatnu utakmicu, a teško je tvrditi da ona nije i namještena.

Viana se, naime, borila za plasman u viši rang natjecanja s Moto Clubom, a za to im je trebala pobjeda s puno golova razlike. Moto Club je svoj dio zadatka obavio uspješno i slavio s 5:1, te čekao ishod druge utakmice.

U tom trenutku nogometaši Viane imali su 2:0, što je u viši rang "guralo" Moto Club. Ipak, u posljednjih devet minuta odlučujuće utakmice Viana je zabila devet pogodaka! Namješteno ili ne, prosudite sami!

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!