Ostali sportovi

Korenić: "Možemo očekivati vrlo izjednačen i zanimljiv turnir"

Sportnet • petak, 06.11.2009.
Korenić: "Možemo očekivati vrlo izjednačen i zanimljiv turnir"

Ovog vikenda se u Puli igra Prvi stolnoteniski pozivni turnir seniora 1. grupe.

Nastupiti će 12 hrvatskih stolnotenisača: Tomislav Kolarek, Tomislav Zubčić, Ivan Juzbašić, Neven Juzbašić, Saša Stankovski, Frane Kojić, Tomislav Japec, Borna Kovač, Ivan Slavić, Luka Fučec, Filip Čipin i Alen Jalžabetić, koji je ušao na mjesto ozlijeđenog Ronalda Ređepa.

Igrati će se u dvije skupine po šest igrača, po principu 'round robin' odnosno svako će igrati sa svakim, a prvi i drugi igrač iz svake skupine plasirati će se u polufinale. U skupini A su: Kolarek, Čipin, Slavić, Neven Juzbašić, Jalžabetić i Japec, a u skupini B su: Zubčić, Fučec, Stankovski, Kojić, Ivan Juzbašić i Kovač.

Turnir u Puli je jedan od četiri kriterijska turnira za ulazak u reprezentaciju, a prema riječima trenera naše muške reprezentacije Zvonimira Korenića, ovaj će turnir biti vrlo zanimljiv.

"Među favoritima su Kolarek, Zubčić i Ivan Juzbašić, ali mislim da će puno ovisiti o njihovoj trenutačnoj formi i raspoloženju. Isto tako im i mlađi igrači, Kojić, Čipin, Stankovski i Slavić, mogu pomrsiti račune. Sve u svemu, biti će vrlo izjednačeno i zanimljivo", kaže Korenić.

Natjecanje počinje u subotu u 11.00 sati u Domu Sportova Mate Parlov.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!