Ostali sportovi

Na Savi bez iznenađenja

Sportnet • četvrtak, 19.11.2009.
Na Savi bez iznenađenja

Bila je ovo utakmicu u kojoj je bilo sigurno da će pobijediti Mladost; pitanje je samo da li ona zagrebačka ili kaštelanska? Pitanje je dobilo svoj očekivani odgovor nakon četiri odigrana seta.

Uzvratna četvrtfinalna utakmica hrvatskog Kupa između HAOK Mladosti iz Zagreba i Mladosti iz Kaštela završila je rezultatom 3:1. Već od samog početka, iako nekompletni, što je za zagrebačku Mladost već uobičajena stvar, znalo se da večeras nema iznenađenja u dvorani Bojana Stranića na Savi.

Podsjetimo, s obzirom da je HAOK Mladost na gostovanju u Kaštelima pobijedila 3:0 bio joj je dovoljan tek jedan set pa da se kvalificira dalje. No, takva kalkulacija očito se nije svidjela niti treneru ni igračima, koji su od prvog poena željeli i uspjeli pokazati da uživaju u odbojkaškom nadmetanju. U prvom setu bilo je 25:18, da bi u drugom uslijedio pad u igri domaćina, što su gosti znali iskoristiti i odvesti set na svoju stranu rezultatom 22:25. U trećem i četvrtom setu stvari dolaze na svoje mjesto i Zagrepčani ostavljaju Kaštelane na 12 odnosno 18 poena.

Vezane vijesti

Gosti iz Kaštela trudili su se parirati moćnoj zagrebačkoj ekipi ali što je utakmica odmicala kraju i oni kao da su gubili ne samo dah, već i volju da naprave nešto više.

U svakom slučaju i jedni i drugi zaslužili su pljesak zagrebačkih ljubitelja odbojke koji su i ovaj put vidjeli jednu lijepu utakmicu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!