Nogomet

Teška ozljeda Davora Bajsića

Mihaela Bradovski • petak, 20.11.2009.
Teška ozljeda Davora Bajsića
Foto: Sandro Donda

Bivši član nekoliko hrvatskih prvoligaških klubova te mlade reprezentacije do 21 godine, Davor Bajsić, na posljednjem treningu slomio je nogu i bit će podvrgnut operaciji...

Jedan od dugogodišnjih članova HNL-a, Davor Bajsić, sada nosi dres australskog Sydney Uniteda. Nakon uspješne karijere u Hrvatskoj i Izraelu, Bajsić se zaputio u Australiju gdje je do jučer odličnim igrama bio jedan od glavnih igrača Sydney Uniteda. no teška ozljeda na treningu ga je zaustavila i bit će prisiljen na dugu pauzu.

Bajsić je na treningu prilikom pravocrtnog trčanja slomio obje kosti, tibiju i fibiju, te će morati na operaciju. Ovakvu ozljedu već je doživio prije četiri godine kada je igrao u dresu Zadra i gotovo dvije i pol godine trajao je povratak na travnjak.

Bajsić je u Prvoj HNL nosio dres Cibalije, Osijeka, Slaven Belupa, Zadra, Kamen Ingrada, a jednu sezonu proveo je u Izraelu u Hapoel Ironyju. Nakon oporavka poslije prve teške ozljede, nogometu se vratio u slavonskim trećeligašima da bi karijeru nastavio kasnije u Australiji.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!