Nogomet

"Ne razmišljam o odlasku iz MLS-a"

Goran Markuš • petak, 20.11.2009.
"Ne razmišljam o odlasku iz MLS-a"
Foto: EPA

Iako se nakon dogovora o drugoj posudbi Milanu naveliko pričalo o možebitnom povratku Davida Beckhama na europske travnjake, samo ovog puta za stalno, sam Englez i javno je svima obznanio kako u niti jednom trenutku nije razmišljao o toj mogućnosti...

"Ne, nimalo i nikada nisam razmišljao o toj mogućnosti", oštro je započeo David Beckham već očito isfrustriran stalnim pitanjima o njegovom možebitnom povratku u Europu ubrzo se nadovezavši: "Potpuno sam se posvetio MLS-u, šefu Galaxyja i klubu općenito. Oduvijek sam govorio da ću i ovaj projekt odraditi do kraja."

Beckhamu nisu pomogle niti glasine o svađama s jednim od njegovih najtalentiranijih suigrača, Landonom Donovanom: "Moja je cijela karijera bila teška. Zapravo, mislim da svaki put ima pregršt uspona i padova i jedino je važno da prvih ima puno više."

Za kraj Beckham se ukratko osvrnuo i na plasman svojeg Galaxyja u samo finale MLS kupa: "Možda smo odnijeli pobjedu u diviziji, no to ništa ne znači. Još uvijek nismo ništa osvojili, a kao i svaki kompetitivni sportaš i ja želim sve. Mi želimo tu titulu."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!