Ostali sportovi

Stolnotenisačice odlične na Memorijalu

Sportnet • ponedjeljak, 23.11.2009.
Stolnotenisačice odlične na Memorijalu

Stolnotenisačice HASTK Mladost Iskona i STK Mladost Iskona ostvarile su odlične rezultatne na Memorijalnom turniru Antun Tova Stipančić odigranom proteklog vikenda u zagrebačkom Domu sportova.

Naime, mladostašice su bile najbolje u svim ženskim kategorijama. Tako je kod juniorki pobjedu odnijela Mirna Tomić, što je posebno impresivno budući da Mirna zbog ozljede posljednja četiri mjeseca nije igrala turnire: "Mirna se definitivno vratila u velikom stilu i jako sam zadovoljan njezinim nastupom", reći će trener mlađeg pogona Mladost Iskona, Alen Ivančin.

U konkurenciji kadetkinja je pak slavila Ana Švarc: "Ana je odlično igrala i s lakoćom je došla do pobjede, na cijelom turniru nije izgubila niti jedan set. Nažalost, zbog bolesti nisu nastupile Mateja Jeger, Martina Rioža i Nika Bobnar, ali sve u svemu zadovoljan sam s ukupnim dojmom kojeg su ostavile naše igračice", zaključio je Ivančin.

Još jednu pobjedu za HASTK Mladost Iskon ostvarila je mlada kineskinja Zhou Yue, koja je bila najbolja u seniorskoj konkurenciji: "Zhou je igrala vrlo dobro, jedini susret u kojem je imala problema bio je onaj protiv Poljak u četvrtfinalu, no u preostalim mečevima je bila uvjerljiva. Nakon što je u polufinalu sa 4:0 svladala Kasabovu, koja je u prvom kolu izbacila Mirelu Đurak, u finalu je jednako sigurno upisala pobjedu i protiv Sunčice Vugrinec", komentirao je trener seniorske ekipe Mladost Iskona, Krešo Kovač, zadovoljan nastupom mlade kineskinje.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!