Ostali sportovi

Četiri hrvatske pobjede u Varšavi

Sportnet • srijeda, 25.11.2009.
Četiri hrvatske pobjede u Varšavi

U srijedu su u Varšavi počele kvalifikacije poljskog Pro Toura. Hrvatski aduti proslavili su četiri pobjede.

Prva je za stol izašla Mirela Đurak, koja je u prvom susretu u skupini igrala protiv Rumunjke Hirici. Kako po renkingu Hirici i nije puno bolja od naše reprezentativke, naime Hirici je 236., a Mirela 293. u srijedu je Mirela bila dominantna te Rumunjki nije prepustila niti jedan set.

U drugom susretu u skupini Đurak je odmjerila snage s 90. igračicom svijeta, Ukrajinkom Soročinskom. Nažalost, niti tu nije bilo puno bolje, Mirela je dobro krenula i uzela prvi set, ali nakon toga više nije išlo.

Više uspjeha imala je Andrea Bakula, koja je bez većih problema slavila u prvom susretu u skupini protiv Nijemice Krieghoff (4:2).

Stolnotenisači su pak prvog dana upisali vrlo dobre rezultate. Borna Kovač bio je uvjerljiv protiv Levisa (4:1) te ga u četvrtak očekuje susret s Francuzom Mattentom.

Tomislav Kolarek je s 4:1 pobijedio Petersena te u četvrtak u 11 sati igra s Galvasom, Tomislav Zubčić bio je uvjerljiv protiv Weitznera (4:0), a u drugom susretu u skupini igra protiv Vlasova.

Roko Tošić je bez izgubljenog seta slavio protiv Habeshona. U drugom susretu u skupini, koji je na rasporedu u četvrtak u 12.30 sati, Roko će igrati protiv Rasmussena.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!