Zimski sportovi

Cucheu prvi trening, Kostelić 26.

Antonija Pavlić • četvrtak, 26.11.2009.
Cucheu prvi trening, Kostelić 26.
Foto: EPA

Na prvom službenom treningu spusta u kanadskom Lake Louiseu najbolje vrijeme ostvario je Švicarac Didier Cuche; hrvatski predstavnik Ivica Kostelić zajedno sa Slovencem Rokom Perkom zauzeo je 26. mjesto, a solidne pozicije pripale su i Natku Zrnčiću-Dimu i Ivanu Ratkiću...

Najbolji svjetski spustaši u kanadskom Lake Louiseu odradili su prvi službeni trening spusta. Iz startne kućice otisnulo se čak 95 skijaša, a najbrže je ciljnom ravninom prošao Didier Cuche.

Sjajni Švicarac stazu je prošao u vremenu 1:49.98, 62 stotinke bolje od Austrijanca Michaela Walchhofera, te 1.10 od Pierre-Emmanuela Dalcina.

Hrvatsku su predstavljala tri skijaša - Ivica Kostelić, Natko Zrnčić-Dim i Ivan Ratkić, a najbolje vrijeme ostvario je sa startnim brojem 33 vodeći u ukupnom poretku Svjetskog kupa, kojemu je sa 2.46 sekundi zaostatka pripala dioba 26. mjesta sa slovenskim skijašem Rokom Perkom.

Zrnčić-Dim sa startnim brojem 66 uspio je doskijati do solidnog 37. mjesta (+2.97), dok je Ivan Ratkić s brojem 85 na prsima zauzeo 48. mjesto (+3.41)

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik26.11.2009. u 01:06
    Na prvom treningu 26.! Ako će biti kao prošle sezone, biti će na svakom sljedećem nastupu bolji, dakle prvi spustaški bodovi su tu :) I ostali dečki nisu loši :)
    Obrisan korisnik