Zimski sportovi

Poutiainen upitna za Aspen

Antonija Pavlić • petak, 27.11.2009.
Poutiainen upitna za Aspen
Foto: Nikola Movrić

Ozljeda leđa koju je zadobila na treningu prošloga petka mogla bi vodeću skijašicu svijeta u ovome trenutku Tanju Poutiainen koštati mnogo bodova. Finkinja se, naime, do danas nije uspjela potpuno oporaviti i nesigurna je u nastupe u tehničkim disciplinama u Aspenu ovoga vikenda...

Vodeća skijašica Svjetskog skijaškog kupa, te najbolja u prvoj veleslalomskoj utrci u Söldenu Tanja Poutiainen zbog ozljede leđa koju je zadobila na treningu prošloga petka mogla bi propustiti obje tehničke discipline u Aspenu.

29-godišnja Finkinja, ipak, ne želi (pre)lako odustati, te je stoga već najavila kako će na treninzima pokušati skijati pod injekcijama i tako vidjeti isplati li se u Aspenu "trošiti" leđa. Moguća nova ozljeda mogla bi ju sa staza udaljiti na duže vrijeme, a to bi u najgorem slučaju značio i izostanak sa Zimskih olimpijskih igara u Vancouveru.

"U petak namjeravam posljednji put 'isprobati' leđa u slobodnom skijanju, a konačnu odluku o nastupanju donijet ću prije same utrke veleslaloma u subotu", rekla je putem službenog priopćenja na stranicama Finskog skijaškog saveza.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!