Ostali sportovi

Boll i Fan Ying pobjednici

Sportnet • ponedjeljak, 30.11.2009.
Boll i Fan Ying pobjednici
Foto: EPA

U nedjelju je u Varšavi završen posljednji Pro Tour godine, a pobjede su otišle u Njemačku, Kinu i Južnu Koreju...

U konkurenciji stolnotenisača najuspješniji je bio najboji europski igrač, Timo Boll. Na putu do pobjede Boll je izgubio samo tri seta i to jedan u prvom kolu protiv Korejca Jung Young Sika, te dva u osmini finala gdje je igrao protiv Rusa Smirnova. Nakon što je u polufinalu s 4:0 izbacio sunarodnjaka Bauma, Boll je u finalu bio bolji od još jednog Nijemca, Bastiana Stegera.

U konkurenciji parova titula je otišla u ruke Korejaca Kim Jung Hoona i Oh Sang Euna koji su u finalu bili bolji od francuskog para Legout/Salifou.

Kod stolnotenisačica najbolja je bila Kineskinja Fan Ying, koja je u finalu bila bolja od Korejke Park Mi Young. Osim u pojedinačnoj konkurenciji, Fan Ying je slavila i u paru s Wu Yang. Ying i Yang, odnosno Fan i Wu su u finalu bile bolje od Guo Yan i Wang Xuan.

Podsjetimo, hrvatski predstavnici su svoj nastup u Varšavi okončali još u petak, nakon što je Tamara Boroš izgubila u drugom kolu. Isto se dogodilo i Andreju Gaćini, kojemu je prolaz među 16 najboljih spriječio Poljak Such (4:3).

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!