Ostali sportovi

Judaški dužnosnik u Zagrebu

Sportnet • srijeda, 02.12.2009.
Judaški dužnosnik u Zagrebu

Dopredsjednik Europske judo unije Daniel Lascau (bivši svjetski prvak iz 1991.) je u trodnevnom posjetu Hrvatskoj, u gradu Zagrebu.

Svrha posjeta je početak izobrazbe prve generacije trenera juda koja će se provoditi u sklopu programa Hrvatske olimpijske akademije i Hrvatskog judo saveza. Gospodin Lascau imenovan je od strane Hrvatske olimpijske akademije stručnim voditeljem izobrazbe, a zadužen je za izradu i provedbu programa.

Uz njega, predavači će biti i domaći judo stručnjaci: prof. dr. Hrvoje Sertić, prof. Hrvoje Lindi, prof. I. Segedi te mag. ing. D. Marinić.

Također, u sklopu posjeta, s predstavnicima Hrvatskog judo saveza razgovarat će se o trenutnom stupnju organizacije Europskog prvenstva za veterane 2010. te kandidaturi Hrvatske za organizaciju Europskog juniorskog prvenstva 2012. godine.

Tijekom trodnevnog radnog posjeta dopredsjednika EJU-a održat će se radni sastanci s Veleposlanikom Japana u RH, glavnim tajnikom HOO-a Josipom Čopom, ravnateljem HOA Milanom Kolmanom te predsjednicom Hrvatskog judo saveza Sandom Čorak.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!