Zimski sportovi

Kostelić obnovio ozljedu leđa

Antonija Pavlić • četvrtak, 03.12.2009.
Kostelić obnovio ozljedu leđa
Foto: Nikola Movrić

Najbolji hrvatski skijaš Ivica Kostelić obnovio je ozljedu leđa na treningu u Beaver Creeku, zbog čega je pod veliki znak upitnika došao i njegov sutrašnji nastup u superkombinaciji...

Baš kada se činilo kako je pred Ivicom Kostelićem najbolja sezona u karijeri, veliki znak stop i udarac ambicijama, barem za sada, postavila su mu - bolna leđa. Ozljeda s kojom se borio gotovo čitavu prošlu sezonu i zbog koje je bio primoran propustiti Svjetsko prvenstvo u Val d'Isereu ponovno se javila u Beaver Creeku, gdje će skijaši ovoga vikenda voziti superkombinaciju, spust i veleslalom.

Pod prilično veliki znak pitanja zbog toga je došla i sutrašnja superkombinacijska utrka, u kojoj je s pravom očekivao i veći kontingent bodova. Konačnu odluku donijet će neposredno prije prve utrke.

Na drugom službenom treningu spusta, na kojem Kostelić nije nastupio, Hrvatska je imala dva predstavnika. Natko Zrnčić-Dim zauzeo je odlično 16. mjesto s 1.85 stotinki sekunde zaostatka za pobjednikom Michaelom Walchhoferom, dok je Ivanu Ratkiću pripalo 70. vrijeme.

Drugo vrijeme treninga ostvario je Švicarac Didier Cuche, dok je treći bio njegov sunarodnjak Didier Defago.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Yurraz04.12.2009. u 01:35
    Moze Ivek ove godine napravit puno dobrih stvari ak uspije ta leda nekak sklepat. Ak ce ga svako malo to izbacivat s utrka bojim se da nis od Globusa, ni velkog a ni malog, za svaki treba konstanta. Onda je mozda bolje da se pripremi kak se spada za Olimpijske igre pa nekaj proba tam nekaj... [više na forumu]
    Yurraz