Ostali sportovi

UMMC bolji od Sterilgarde

Sportnet • ponedjeljak, 07.12.2009.
UMMC bolji od Sterilgarde
Foto: EPA

Proteklog vikneda odigrano je peto kolo europske Lige prvaka, koje su obilježile pobjede gostujućih ekipa, između ostalih i pobjeda UMMC-a našeg Zorana Primorca...

Ruska momčad je bila na gostovanju kod Sterilgarde gdje je Talijanima nanijela prvi poraz sezone. U prvom susretu večeri Monteiro je s 3:1 bio bolji od našeg najboljeg stolnotenisača, no u nastavku je UMMC bio uvjerljiv. Jung Hoon Kim je s 3:0 pobijedio Jinhao Gua, Gardos je slavio protiv Bobocice (3:0), dok je pobjednički bod za UMMC ostvario Jung Hoon Kim svladavši Monteira sa 3:1. Unatoč porazu Sterilgarda je zadržala prvo mjesto u skupini. U drugom susretu skupine C, Levallois je slavio na gostovanju kod Pluderhausena (3:1).

U skupini A, Düsseldorf je kod Cajagranade upisao i petu pobjedu, a jedinu domaću pobjedu osvarila je Bogoria koja je bila bolja od Hennebonta (3:1). U skupini B je Roskilde slavio kod Cajasur Priega (3:0), dok je u skupini D Niederösterreich bio bolji od San Sebastiana (3:0), a Ochsenhausen od Angersa (3:1).

Kod stolnotenisačica su odigrana dva susreta i u oba su gošće bile bolje. Tako je u skupini A Castel Goffredo sa 3:2 pobijedio Berlin, dok je u skupini B talijanski Sandonatese sa 3:1 Froschbergu nanio prvi poraz u Ligi prvakinja.

Šesto kolo Lige prvaka na rasporedu je 11. prosinca.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!