Nogomet

Adriano ostaje u Flamengu

Nikola Vlahović • četvrtak, 10.12.2009.
Adriano ostaje u Flamengu
Foto: EPA

Brazilski reprezentativac Adriano, svojim dobrim igrama u Flamengu sve više privlači pozornost mnogih europskih klubova. Unatoč brojnim ponudama, transfer bi se mogao ostvariti tek na ljeto...

Bivši Interov napadač vrlo dobro se snašao u svojoj domovini. Golovima i dobrim igrama pomogao je Flamengu da dođe do naslova prvaka. Nakon odlaska iz Intera mnogi su mu predviđali kraj karijere, ali Brazilac ih je sve demantirao postavši vrlo tražena "roba" na nogometnom tržištu.

Adriana bi u svom klubu rado vidio trener West Hama, Gianfranco Zola. Međutim, to neće biti baš lagan posao jer napadač ima i drugih ponuda. "Mogu reći da sam dobio ponude iz Italije, Engleske, Španjolske i Grčke", potvrdio je igračev menadžer Gilmar Rinaldi.

Unatoč interesu mnogih klubova, čini se da će Adriano ipak ostati u Flamengu i tako osigurati mjesto u reprezentaciji za Svjetsko prvenstvo. Brazilac bi se mogao vratiti u europski nogomet tek na ljeto iduće godine.

"Adriano će sada uzeti odmor, a zatim ćemo razmotriti sve ponude. Do Božića bi trebalo sve biti odlučeno. U ovom trenutku, naša je ideja da ostane u Flamengu do Svjetskog prvenstva", objasnio je Rinaldi.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!