Nogomet

Kinezi čekaju Djeda Mraza

Ivana Strahija • petak, 11.12.2009.
Kinezi čekaju Djeda Mraza
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Miroslava Ćiru Blaževića Kinezi su na sva zvona proglasili novim trenerom Shanghai Shenhua, a nazivaju ga svojim Djedom Mrazom.

Iako Kinezi funkcioniraju na sasvim drukčijem sustavu vjerovanja od onog europskog svijeta, složno su objavili dolazak Djeda Mraza, odnosno Miroslava Ćire Blaževića.

Na internetskoj stranici kluba Shanghai Shenhua, petog na ljestvici Super lige Narodne Republike Kine, dolasku Miroslava Blaževića su posvetili nemalo prostora, predstavljajući ga kao novog trenera Kluba.

Blažević sam ipak nije potvrdio vijest, iako je priznao da je dobio određenu ponudu, ali da još ništa nije odlučio, već da se Kinezi vesele unaprijed.

"Sutra je sjednica Izvršnog odbora Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine nakon koje će biti dosta toga jasnije. Sve skupa što se dešavalo u zadnje vrijeme me zaboljeo. Mislim da nisam zaslužio sve ovo. Ako je Misimović kategoričan u namjeri da ne igra dok sam mu ja izbornik, onda mislim da je bolje da idem. Miske je važniji od mene", rekao je Blažević za internetski portal sportsport.ba.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik11.12.2009. u 23:03
    I triba da ide Ciro! Neka digne jos koju paru prije penzije. Stace u Bosni, nema tu kruva! Samo obrezani seljaka...
    Obrisan korisnik