Nogomet

"Ne možemo pobijediti bilo koga"

Borna Rupnik • utorak, 15.12.2009.
"Ne možemo pobijediti bilo koga"
Foto: EPA

Jedna od prvih zvijezda njemačke reprezentacije, Michael Ballack, ne vjeruje da Elf treba svrstavati među favorite za osvajanje naslova svjetskog prvaka u Južnoafričkoj Republici...

33-godišnji Michael Ballack kritički se postavio prema mogućnostima njemačke izabrane vrste na Svjetskom prvenstvu 2010. godine. Iako povijest uči da Nijemce nikada ne treba otpisati, Ballack smatra da sve najave treba uzeti s dozom opreza.

"Nedostaje nam kontinuitet dobrih nastupa, kao i širina igračkog kadra. U nekim smo utakmicama - posebno onim prijateljskim - bili preslabi da bismo mogli govoriti kako možemo pobijediti bilo koga", izjavio je veznjak sa Stamford Bridgea.

Prvi će protivnici Njemačkoj biti Australija, Gana i Srbija. "Možete zaboraviti na sve komentare da smo imali sreće pri ždrijebu. Skupina je vrlo teška i svi su protivnici vrlo neugodne, tjelesno iznimno jake momčadi", ističe Ballack.

"Morat ćemo stisnuti gas od samog početka, a jedna od njemačkih vrlina ipak je bila koncentracija na velike dvoboje", zaključio je.

Jedan od najboljih testova prave njemačke snage bit će i prijateljski ogled s Argentinom, koji je na rasporedu 3. ožujka.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

  • Nebo i zemlja

    Piše: Branimir Korać

    Nebo i zemlja

    Bayern je neviđenom lakoćom utrpao Dinamu devet golova, a mogao je mirne duše još barem pet-šest. Katastrofa Dinama, najružniji poraz u...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!