Nogomet

Savez i Löw produžili suradnju

Mihaela Bradovski • četvrtak, 17.12.2009.
Savez i Löw produžili suradnju
Foto: EPA

Joachim Löw ostat će izbornik njemačke nogometne reprezentacije bez obzira na rezultat na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi. Predsjednik Njemačkog nogometnog saveza potvrdio je kako je postignut dogovor o produženju suradnje...

Joachim Löw bez straha za budućnost moći će odvesti njemačku reprezentaciju u Južnu Afriku. Nasljednik Jürgena Klinsmanna na klupi Njemačke produžio je suradnju sa Savezom do 2012. godine, a to je potvrdio i predsjednik Saveza Theo Zwanziger.

Zwanziger je rekao kako su sve dogovorili s Löwom, pružili si ruke, a službeno produženje ugovora uslijedit će u siječnju kada će Löw staviti potpis na ugovor koji će trajati do 2012. godine.

Dosadašnji ugovor trajao je do završetka Svjetskog prvenstva u Južnoj Africi, ali dobre igre reprezentacije, odlazak u Južnu Afriku i podrška široke javnosti stručnom stožeru, bili su Löwovi plusevi u pregovorima oko novog ugovora.

Osim njega, u reprezentaciji ostaju i Oliver Bierhoff kao team manager, prvi pomoćnik Hans-Dieter Elick, trener vratara Andreas Köpke i glavni skaut Urs Siegenthaler.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!